2021-2022 GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Başlama Tarihi :   11.09.2021 Bitiş Tarihi :   02.10.2021

                Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 18 ve 19 uncu maddeleri gereğince, Üniversitemiz öğrencilerinin kayıt yenileme ve ders kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

              Öğrenciler 13-22 Eylül 2021 tarihleri arasında alacağı dersleri elektronik ortamda seçecek ve seçtiği dersleri danışman onaylayarak kayıtlarını kesinleştireceklerdir. Süresi içerisinde ders kayıt işlemlerini yapmayan öğrenci derslere giremez, öğrencilik haklarından yararlanamaz.

YUKARIDA YAZILI TARİHLER KESİNLİKLE UZATILMAYACAKTIR. YÖNETMELİĞİN İLGİLİ MADDELERİNİ OKUMANIZ SİZİN YARARINIZA OLACAKTIR.

         13-22 Eylül 2021 tarihleri arasında Öğrenciler öğrenim ücreti/katkı payının birinci taksitini (olan öğrenciler) danışman onayından önce, bulundukları illerin Ziraat Bankalarının tüm ATM’lerinden okul numarası ile yatırabileceklerdir. Öğrencilerin yatırmaları gereken ücretler Ziraat Bankası ATM’lerine okul numaraları ile girildiğinde görülecektir.

NOT: Yeni kayıt yaptıran öğrenciler E-Devlet üzerinden alınan belgelerde Ders kaydı işlemleri henüz tamamlanmadığı için “Pasif Öğrenci” olarak gözükmektedir. Ders kaydı işlemi tamamlandıktan sonra “Aktif Öğrenci” olarak gözükecektir.                                       

               ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİ ALABİLECEĞİ TELEFON NUMARASI

                İMRANLI MYO:0346 861 32 03

Yukarı