İmranlı Kaymakamı Yüksekokul Binası İnşaatını İnceledi

Haber Tarihi :   13.10.2023

İmranlı Kaymakamı olarak geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Yusuf Kaan KIRIK, İMSİYAD tarafından yaptırılan ve inşaatında sona gelinen İmranlı Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundu.

Ziyarette Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah ERGÜN,  hayırseverler Celal KOÇ ve Ali GÖNGÖR ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın DOĞAN hazır bulundu.

Ziyarette hayırseverler Celal KOÇ ve Ali GÖNGÖR’den yüksekokul binası hakkında bilgi alan Kaymakam Yusuf Kaan KIRIK, binanın yapılmasında emeği bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Ziyaret kapsamında Yüksekokulumuzda aktif olan programlar ve öğrencilerin durumları ile hakkında Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah ERGÜN'den bilgi alan Kaymakamımız yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti.