İSG Semineri Düzenlendi

Haber Tarihi :   09.05.2024

Yüksekokulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik Yüksekokulumuz ve İSG Türkiye Sınav ekibi iş birliği ile mezuniyet sonrası hakkında seminer düzenlendi.

İSG Türkiye Sınav ekibi eğitmenleri A sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanları Hakan ERDOĞAN ve Muhammed Nurullah ACAR tarafından verilen çevrimiçi eğitim kapsamında öğrencilere  mezuniyet sonrası kariyer planlaması ve İSG sınavlarına hazırlık konusunda çevrimiçi seminer düzenlendi.

Program hakkında bilgi veren Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Adem UZUN seminer kapsamında öğrencilerin uzmanlar ve alanda faaliyet gösteren iş insanları ile temasa geçmesinin kariyer gelişimleri için oldukça faydalı olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin iş bulmalarında ve meslek hayatına atılabilmek için önemli tecrübeler sağladığını ifade etti.

Ayrıca katılımcılar tarafından yüksekokulumuz öğrencilerine sınavlara hazırlık kitabı ve çeşitli eğitim materyalleri bağışı yapılacaktır.