İmranlı Meslek Yüksekokulu Yeni Binasına Kavuştu

Haber Tarihi :   31.08.2024

İmranlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİYAD)  tarafından yapılan binanın açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, İMSİYAD Başkanı Celal KOÇ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet ALİM, Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah ERGÜN, Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Enis Baha BİÇER, İMSİYAD üyeleri, hayırseverler,  il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Binanın yapımında verdikleri desteklerden dolayı İMSİYAD üyelerinde teşekkür eden TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler son teknoloji ile donatılmış yüksekokulda günümüzün mesleklerimi icra edecek yeni programların açılmasını dilediğini ifade etti. 
Protokol konuşmaları kapsamında konuşan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, binanın yapımında birçok hayırseverin emeğinin olduğunu belirterek yeni binada öğrenim görecek öğrencilere başarılar diledi. 
Açılış konuşmalarının ardından binanın kurdele kedimi ile bina hizmete açıldı. 


İlk Ders Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ’dan
Binanın bir vakıf anlayışı çerçevesinde İMSİYAD tarafından yapılmasından dolayı İslam Hukukunda  Vakıf Anlayışı başlıklı ders Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ tarafından verildi. 
Program binanın gezilmesi ile sona erdi.

Binanın yapımında emeği bulunan İMSİYAD Başkanı Celal KOÇ, Dernek Üyeleri ve hayırseverlere çok teşekkür ederiz.  

 

Binanın açılışı için emek veren personeller:

CEMİL YILDIRIM
EMRAH TURAN
EMRE TEKİN
FEYZANUR GECE
İNCİ YILDIRIM
MEHMET CAN KARABULUT
MİKAİL ADA
ÖZKAN TAŞKIN 
RAMAZAN İNAN
ŞEYMA KANTAR

Törenin sorunsuz geçmesi için emek veren tüm personelimize ve  binanın açılışa hazır hale getirilmesi için emek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı personelleri ile farklı aşamalarda emeği geçen İmranlı İl Özel İdare Müdürlüğü ve İmranlı Belediyesi personellerine teşekkür ederiz. 
 

Yukarı