AFET BİLİNCİ VE DEPREM KONULU KONFERANS

Haber Tarihi :   10.03.2020

Sivas Cumhuriyet Üniveristesi İmranlı Meslek Yüksekokulu , Arama Kurtarma ve Güvenlik Kulübü olarak, deprem haftası etkinlikleri çerçevesinde , Sivas AFAD İl Müdürü Nazif EKİNCİ tarafından ,öğrencilerimize Afet Bilinci ve Deprem konulu konferans verildi.

Konferansa;  İmranlı Kaymakamı Hasan MEŞELİ , imranlı Belediye Başkanı Murat AÇIL, Sivas AFAD İl Müdürü Nazif EKİNCİ, Cumhuriyet Savcısı Ayşe ÖZİL, Cumhuriyet Savcısı Serdar ÖZTEK, İmranlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak TURAN, İmranlı İlçe Seçim Müdürü Rabia Yılmaz , Yüksekokul Müdür Yardımcısı  Öğretim Görevlisi Kemal DEMETÇİÇEK ve Dr Öğretim Görevlisi Ebru YABAŞ katılmıştır.

Konferansın ardından İmranlı MYO ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu dönem öğrencilerimize verilen sertifikalar taktim edildi.

Standartlara uygun yapılacak daha  sağlam binaların, uygun zeminlere yapılması ve eşyaların sabitlenmesi durumunda depremlerin ülkemiz için korkulan bir afet olmaktan çıkacağını ifade eden AFAD Müdürü Nazif EKİNCİ : " Deprem öldürmez binalar öldürür" dedi.

Yukarı