Müdürün Mesajı


Kıymetli Öğrencilerimiz;

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İmranlı Meslek Yüksekokulu olarak 25 Ekim 2010 tarih ve 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında eğitime başladık. Bu süreçte İmranlı Meslek Yüksekokulumuza katılan her öğrencimize hayatlarında yepyeni bir sayfa açarak aldıkları eğitimlerinin  kendilerine ve topluma katkı sağlaması için çaba sarfettik. Öğrencilerimizin edindikleri bilgi, deneyim ve bakış açısıyla hem ülkemiz hem de bizlere gurur kaynağı olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin gerek ulusal gerekse uluslararası iş gücü piyasasına kanalize olabilmesi, etkin ve verimli bir şekilde fayda sağlayabilmesi için her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Mesleki becerilerinin yanında yüksek özgüveni ve motivasyonuyla iş yaşamında da örnek olacak bireyler yetiştirmek için mücadele ediyoruz.

Mesleki hayatlarında şuan farklı kademelerde bulunan ve büyük başarılar elde eden mezunlarımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu açıdan öğrenmeye, üretmeye istekli öğrenci ve personelimizin karşılıklı sevgi ve saygı ile ülkemize gelecekte de faydalı olacaklarına gönülden inanıyorum.

Hepinizi İmranlı Meslek Yüksekokulunun ayrıcalıklı bir mezunu olmaya davet ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum.

 

                                                                                                                                           Dr. Öğretim Üyesi Abdullah ERGÜN

                                                                                                                                                      MYO Müdürü

 

Yukarı