İmranlı Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Programı Düzenlendi.

Haber Tarihi :   13.10.2023

Meslek Yüksekokulumuza 2023 yılı içerisinde kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon programları düzenlenmeye başlandı.

Oryantasyon programı çerçevesinde Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah ERGÜN öğrencilerimizle tanışma programına katılarak öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Programda öğrencilerin taleplerini ve önerileri alındı.

Akademik danışmanlar tarafından öğrencilere ilçe hakkında genel bilgiler, müfredat, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği, işletmede mesleki eğitim, kariyer danışmanlığı vb. konularda bilgiler verildi.

İmranlı Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından aile hekimliği uygulamaları hakkında bilgi verilmesi, ilçemizde kliniği bulunan veteriner hekim tarafından hayvan hakları ve veteriner mesleği ile ilgili bilgi verildi.

Oryantasyon programı çerçevesinde İlçe Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi tanıtım faaliyetleri de önümüzdeki süreçte düzenlenmesi planlanmaktadır.