İmranlı MYO’dan Deprem Tatbikatı

Haber Tarihi :   07.03.2024

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle İmranlı Meslek Yüksekokulumuz, Cumhuriyet Arama Kurtarma Birimi ve İmranlı Acil Yardım ve Kurtarma Derneği (İMAYKUD) işbirliği ile deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Rektör Danışmanı ve Cumhuriyet Arama Kurtarma Birimi sorumlusu Öğr. Gör. Kemal DEMETÇİÇEK’in kontrolünde düzenlenen tatbikat kapsamında deprem anında yaşanabilecek bina yıkıntılarından kurtarma çalışmaları, yangın önlemleri, afet anında oluşabilecek hırsızlık olayları, kargaşaları ve provokasyonları önlemek için alınacak emniyet tedbirleri konuları ele alındı.

Programa İmranlı kaymakamı Yusuf Kaan KIRIK,  İmranlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah ERGÜN,  ilçe protokolü ve öğrencilerimiz katıldı.

İmranlı Kaymakamlığı, İmranlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İmranlı Devlet Hastanesi, İmranlı Emniyet Amirliği gibi çeşitli kurumların destekleri ile gerçekleştirilen tatbikat gerçeği aratmadı.