Kariyer Planlama ve Öğrenci Proje Yazım Semineri Düzenlendi

Haber Tarihi :   11.01.2024

 

Yüksekokul Müdürlüğümüz tarafından öğrencilerimizin akademik eğitimlerinin farklı disiplinlerde genel bilgiler edinmeleri amacıyla farklı etkinlikler düzenleniyor. 

Bu kapsamda Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile “Kariyer Planlama ve Ulusal Staj Başvuru Süreçleri" ile “Öğrenci Projeleri Yazma” başlıklı seminer düzenlendi.

Konferansa Rektör Danışmanı ve Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Kemal DEMETÇİÇEK, Yüksekokulumuz Birim Kariyer Danışmanı Doç. Dr. Ebru YABAŞ,  idari personelleri ve öğrencileri katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürü Öğr. Gör. Adem AYIK  kariyer planlama süreçleri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından koordinasyonu sağlanan Ulusal Staj Programı başvuru süreçleri hakkında bilgi verdi. Program çerçevesinde ayrıca  https://einsan.gov.tr/https://www.yetenekkapisi.org/, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ portalları üzerinden e-İnsan, Yetenek Kapısı ve Ulusal Staj Programı ara yüzleri hakkında uygulamalı olarak bilgi verildi.

Seminerin ikinci kısmında Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Güven BATIR tarafından yapılan sunum çerçevesinde proje kültürü oluşturma, öğrenci proje çeşitleri, proje yazma süreçleri ve örnek projeler hakkında bilgi verdi.

Yukarı