Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   02.11.2023

Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programından mezun olup Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Sivas İl Müdürlüğünde görev yapan Ramazan İLİPINAR ve Emre AKTAŞ mezun buluşma etkinliğinde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programında eğitim görev öğrencilerimiz ile biraraya geldi.

Mezuniyet sonrası AFAD bünyesinde edindikleri tecrübeleri öğrencilerimiz ile paylaşan mezunlarımız ayrıca kariyer gelişimi planlamaları hakkında bilgi verdi.

Mezun-öğrenci buluşmalarının önemine değinen Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kemal DEMETÇİÇEK “Zaman zaman mezunlarımızı tecrübelerini paylaşmaları için Yüksekokulumuza davet ediyoruz. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin mezuniyet sonrasını planlamaları, öğrencilerimizin kariyer planlamalarını yapmaları açısından oldukça önemli. Ayrıca müfredatımızın da iş alanlarında öğrencilerimize yeterli olup olmadığını belirleyebilmemiz için mezun görüşleri de gerekli. Bu nedenle bu tür etkinlikleri daha fazla düzenlemeyi arzu ediyoruz. Mezun öğrencilerimize burada bizle tecrübelerini paylaşmalarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Program soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Yukarı